A Vidrákról

Minden évben részt veszünk a Magyar Jégkorong Szövetség bajnokságán és azóta is több korosztályban is folyik az utánpótlás nevelés.

Célunk, hogy a gyermekek között megismertessük és megszerettessük a korcsolyázást és a hokizást. Ezzel segítsük az egészséges életmód elsajátítását a felnövekvő generációk körében.

5-14 éves fiúk és lányok (U8-U14)

96 Játékos (2021/22-es szezoban)

A Budakalászi Vidrák a VIDRA Sport Egyesület Jégkorong szakosztályaként működik. A jeges edzések javát a téli szezonban a Budakalászi Jégpályán tartjuk.

Edzőink

Gál Tamás – Vezető edző – U8/U10 edző

Sziasztok, Gál Tamás vagyok a Budakalászi vidrák jégkorong csapat edzője immáron 5 éve. A jégkorong mondhatni sajnos későn lépett az életembe, elmúltam 10 éves amikor az első edzésre ellátogattam az UTE korosztályos csapatába, ennek köszönhetően sok éven át itt játszottam versenyszerűen, és szerencsére a mai napig aktívan űzöm ezt a szuper sportot  hobbi szinten. A legkedvesebb emlékem amikor is a Magyar Bandy (jéglabda)  válogatottal két világbajnokságon is részt vehettem „B” illetve „A” csoportban egyaránt. Az elmúlt évek során a legkisebb gyerekek korosztályánál dolgoztam, és igyekeztem megszerettetni velük a jégkorong adta lehetőségeket, élményeket. Fontos számomra hogy kialakuljon a játékosok számára a csapatkohézió, a társak, edzők, és a címer iránti tisztelet. Célom hogy minél több gyermek kipróbálhassa, megismerhesse és a későbbiek folyamán magasabb szinten is folytathassa ezt a nagyszerű csapatsportot. A jövőben nagy szerepet vállalhatok a korosztályok, edzők, edzések koordinálásában amely egy óriási kihívás és megtiszteltetés..

Bayer Tamás – U8 edző

Bayer Tamás vagyok a VIDRÁK u8-u10-es korosztályának edzője. Másod tevékenységként korcsolyatechikát oktatok Újpesten sok kerületi valamint vidéki iskoláknak. 15 éve jégkorongozom, jelenleg a Vasas Sc Andersen ligás felnőtt csapatában játszom. Várok minden leendő jégkorongozni vágyó gyereket.

Pokornyi Dávid – U12 edző

Sziasztok én Pokornyi Dávid vagyok. A jégkoronggal már 16 éve foglalkozom, mondhatom hogy szinte ez az életem. Jelenleg is aktívan játszom, már 6 éve bemutatkozhattam a profik világában, azóta már oszlopos tagja vagyok a csapatnak. 13 éves korom óta van szerencsém a válogatott programban benne lenni, egészen utánpótlás korom végéig válogatott voltam u13-tól u20-ig. Ezért volt szerencsém 4 világbajnokságon játszani, ahol kettő 1/A volt ahol voltak olyan csapatok akik felnőttben már A csoportosnak számítanak, jó volt kicsit megtapasztalni mi az a szint amit szeretnénk képviselni. Edzői tanulmányaimat jelenleg a TF-en végzem. Edzőként szeretnék arra törekedni, hogy mindenki megszeresse ezt a sportot es e mellett maximális fejlődésben vegyen részt. A lényeg, hogy mindenki vidáman és nagy mosollyal távozzon az edzéseinkről.

Kovács Sebestyén – U14 edző

Sziasztok, Kovács Sebestyén vagyok a Budakalászi Vidrák U14-es korosztályának az edzője. A jégkorong pályafutásom 17 évvel ezelőtt kezdődött a Pólus Pingvinek csapatában ahonnan az utam egyből a Megyeri úti jégcsarnokhoz vezetett, az Újpesthez. Itt jártam végig a ranglétrát és jelenleg is itt jégkorongozom profi szinten és emellett végig korosztályos válogatott voltam, így számos rangos külföldi tornán és világbajnokságon volt szerencsém játszani. A jégkorong és az edzősködés mellett a Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok,ahol A-liceneszes edzői képzésen tanulok. Célom az, hogy maximálisan áttudjam adni a gyerekeknek, amit eddig az egyetemen tanultam,illetve amit pályafutásom alatt ellestem a magasan rangsorolt edzőimtől. Továbbá számomra fontos,hogy ne csak jó sportolót,jégkorongost faragjak belőlük,hanem jó embert is egyaránt.

 

Márkus Levente – kapus edző

Sziasztok! Márkus Levente vagyok a Budakalászi Vidrák kapusedzője. 2009 ben kezdtem el jegkorongozni (védeni) egy kapustáborban a Pólusban. Nagyon megtetszett a kapuskodás nekem így bennt maradtam a kapuban. 2010 ben leigazoltak Újpestre ahol egészen 2020 ig voltam utánpótlás tagja az Újpestnek. Számomra legkedvezőbb szezon amikor u18 as csapatunkkal elindultunk az Ebel osztrák bajnokságban ami ebjl néven futott akkor. Másodikak tudtunk lenni számos jó csapat mellett is ami nagyon jól hangzott akkoriban első évesként az u18 ban. 2016 ban tudtam bemutatkozni az Újpest felnőtt jégkorongcsapatában egy reggeli edzésen. 2019 ben pedig oszlopos tagja lettem a felnőtt csapatnak ami a mai napig tart. Célom a Budakalászi Vidráknál hogy ugyan úgy megszerettessem a jégkorongot az összes gyerekkel mint anno vélünk tették és nagyon sok jó gyereket szeretnék kinevezni nagyobb csapatokba.

 

A csapat vezetőségének további tagjai:

profile-placeholder

Dr. Wettstein András

A csapat szervezeti és pénzügyi működését vezeti.

Tölgyesi Szultána

LTP edző és a MJSZ felé a kapcsolattartó.
Melinda

Szabó Melinda

Sportszervező és adminisztrátor a szülők és az egyesület adminisztratív feladatait látja el.